Пренослив држач за штеки

700 ден

– Тешка метална осовина покриена со специјална гумена мека пена
– Специјализиран дизајн за 3 штеки
– Пренослив
– Димензии: 10 x 9.5 x 4.5 cm
– Тежина: 330 гр.
– Боја: црна

Шифра: 1121