Билјард штека “Power XL”

1,400 ден

– Изработена од дрво од јавор
– Едноделна
– Подолга од стандардните штеки, 160см
– Потешка од стандардните штеки, 700гр.
– Одлична за клубови, за комерцијална употреба

Шифра: 1536