Билјард штека “Poison Arsenic 3-2, Bullet”

26,400 ден

– Третата генерација од “Arsenic” доаѓа во исклучително луксузна варијанта и претставува најдобриот производ на брендот “Poison”
– Комбинација од елеганција, квалитетни материјали, перфектен дизајн со енергични бои
– Изработена од револуционерно најнова технологија
– “Shaft” : Predator Venom2 Low deflection (најдобриот од Poison)
– 8 слојна Tiger капица
– Uni-Loc® Bullet Joint
– Должина 148 см

Шифра: 1482

Out of stock