Билјард штека “Fury Viginti DE-3”

8,150 ден

– Изработена од вистинско канадско јаворово дрво
– Премачкана со посебен лак за заштита од влага и останати надворешни влијанија
– Ексклузивен дизајн
– Ленен конец на грипот
– Премиум ферула
– Повеќеслојна 13мм капица
– “True Loc” технологија
– Должина: 148 см.

Шифра: 1255