Билјард штека “Fury Silver Star FSS-6”

7,600 ден

– Атрактивен дизајн изработен од врвни материјали со сребрени прстени на делот за спојување
– Рачна изработка од дрво од јавор
– 13мм кожна капица “Tiger”
– Одлични перформанси при удари под висок притисок

Шифра: 1342

Out of stock