Билјард штека “Fury MS-2”

14,900 ден

– Стилска едноставност со импресивни детали
– Лакирана со заштитна обвивка
– Изработена од најквалитетни дрвени елементи кои обезбедуваат исклучително лесно изведување на ударите
– Радијал спој изработен од високо квалитетен нерѓосувачки челик
– Ленена обвивка на грипот
– 13мм “Tiger Pro Everest” капица
– Посебна технологија за изработка на “shaft” со сублименти од наквалитетно јаворово дрво, при што се овозможува одличен пренос на силата
– Заштитни прстени
– Премиум квалитет

Шифра: 1317