Билјард штека “Fury Chevalier ZS-06”

9,500 ден

– Изработена од посебно обработено дрво од јавор
– Обезбедува одлична рамнотежа на ударот и дава посебна стабилност при удари кои бараат поголема сила
– Одличен дизајн, модел 2020
– Kожна 10слојна капица “Tiger Everest”-12,75мм
– True-Loc технологија
– Метален затварач со изгравирано “Fury” лого

Шифра: 1318

Out of stock