Билјард штека “Fury Chevalier ZS-03, nature”

8,300 ден

Дрвото од јавор со врвен квалитет обезбедува совршена рамнотежа.Нејзиниот индивидуален изглед се базира на прекрасната текстура на дрво и атрактивен дизајн.
-Kожна 10слојна  капица “Tiger Everest”-12,75мм
-True-Loc технологија
– Метален затварач со изгравирано Fury лого

Шифра: 0992

Out of stock