Билјард штека “Fury Allegro DL-8”

7,300 ден

– Ексклузивна изработка во комбинација со супериорен дизајн
– Изработена од високо квалитетно дрво од јавор
– Посебни украси со прстени од никел/сребро
– “True-Loc-Joint” технологија
– повеќеслојна кожна 13мм капица
– Должина 148цм

Шифра: 1254

Out of stock