Билјард штека “Fury Allegro DL-11”

7,400 ден

– Супериорен уметнички дизајн
– Изработена од селектирано дрво од јавор
– Никелни прстени за лесно отварање односно затварање
– Повеќе слојна 13мм премиум кожна капица
– “True Loc” технологија
– Должина 148цм

Шифра: 1227