Билјард штека “Fury AG-Series AG-123-A”

6,300 ден

Изработена од дрво од јавок со висок квалитет кој обезбедува совршена рамнотежа при ударот. Нејзиниот изглед се базира на прекрасната текстура на дрво и атрактивен орнаментален дизајн.
– Kожна 10слојна  капица “Tiger Everest”-13 мм
– True-Loc технологија
– Метален затварач со изгравирано Fury лого

Шифра: 1256