Билјард штека “FOIL MS-2”

2,800 ден

– Изработена од внимателно обработено, робусно дрво од јавор
– Модел 2020
– 13мм 5слојна капица
– Штраф/навој од нерѓосувачки челик
– Ленена обвивка на грипот
– Одлична амортизација на ударот

Шифра: 1313