Билјард штека “FOIL MS-1”

3,000 ден

Изработена од внимателно обработено, робусно дрво од јавор и дава одличен впечаток. Има богат орнаментален дизајн.
-13мм 5слојна капица
-Штраф/навој од нерѓосувачки челик
-Ленена обвивка на грипот

Шифра: 1222