Билјард штека “Cuetec Platinum Graphite”

13,600 ден

– Изработена од црн графит, врзан за јаворово дрво, со специјална технологија
– Категоризација на “shaft” -от: А, што означува најмала дефлексија, искривување, перфектна изработка, заштита и отпорност од гребење
– Овозможува оптимална абсорпција на ударот и стабилно движење
– Кожна капица 13мм “Tiger”
– Поликарбонантна ферула
– Задниот дел од штеката е изработен од црно тврдо дрво (квалитет А)
– Гумирана текстура за поголема сигурност во ударот и заштита од потење и пролизгување на раката

Шифра: 1404