Билјард штека “Cuetec Deimos CDE-1”

7,800 ден

ПРЕПОРАЧАНА ОД ГОЛЕМ БРОЈ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ИГРАЧИ.
Уксрасен дизајн во сребрена боја, кој обезбедува елегантен и блескав изглед.
-Изработена од јаворово дрво
-Ексклузивен дизајн
-Лакирана рачка
-Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
-Повеќеслојна кожна капица “Tiger Everest”-13 мм;
-Должина – 148 см

Шифра: 1210