Билјард штека “Cuetec CR-Series CR-4, silver”

6,000 ден

Најновиот модел од серијата “CR” на Cutec. Најпопуларниот модел од ова серија е со ултра уникатен дизајн и висок сјај.
-Изработена од јаворово дрво
-Поликарбонантна ферула
-Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
-Кожна капица “Ле Про”-13 мм;
-Veltex грип
-Посебна технологија против влага
-Должина – 148 см,
-Тежина – 20,00 унци.

Шифра: 1209

Out of stock