Билјард штека “Cuetec Ares CAR-5”

12,100 ден

Штеката доаѓа со тврдо, цилиндрично, компактно јадро, опкружено со 4 сегменти од најдоброто канадско јаворово дрво. Производството со ваков, специјален технолошки метод го прави овој модел на Cutec еден од најбараните и најпродавани на пазарот. Елегантен и декоративен дизајн, стабилна и лесна.

-Shaft: R360 Pro
-Cutec AFC – ферула со минијатурни воздушни перничиња
-Високо квалитетна кожна капица “Tiger Everest”
-Butt: Irish Linen Wrap
-Посебен систем за акумулација и абсоорпција на удар, што овозможува екстремно висока контрола на ударот

Шифра: 1211


Out of stock