Билјард штека “Classic Zeppelin D6-57”

2,800 ден

– Изработена од селектирано јаворово дрво
– Украсен трендовски дизајн, збогатен со детали
– 13мм пет слојна кожна капица
– Обложена со ленен конец
– Неповторлив однос цена/квалитет
– Должина 148см

Шифра: 1391

Out of stock