Билјард штека “Classic Zeppelin D6-55”

2,800 ден

– Изработена од цврсто јаворово дрво
– Нов модел со супер атрактивен дизајн
– Капица 13мм, 5 слоја
– Делот каде се спојуваат двата дела од штеката е изработен од нерѓосувачки челик, што дополнително го продолжува животниот век на употреба
– Задниот дел е обвиткан со ленен конец кој дава посебна сигурност и непролизгување на раката
– Должина 148см

Шифра: 1409