Билјард штека “Classic Zeppelin D6-51”

2,700 ден

– Изработена од внимателно обработено робусно дрво од јавор
– Модерен дизајн
– 5 слојна 13мм кожна капица
– Ленен конец на зафатот
– Нерѓосувачки спој
– Должина: 148см

Шифра: 1310

Out of stock