Билјард штека “Classic T8-Series CT8-6”

4,900 ден

– Изработена од селектирано јаворово дрво
– 6 слојна 13мм кожна капица
– Прстени за спојување од никел
– Задниот грип Обложен со конец

Шифра: 1226