Билјард штека “Classic T8-Series CT8-3”

4,600 ден

– Спортски дизајн
– Совршени перформанси
– Изработена од високо квалитетно, селектирано дрво од јавор
– Обложена со леплива ергономска кожа, која спречува лизгање и потење на раката
– 13мм кожна капица
– Сребрени прстени од никел
– Спој од нерѓосувачки челик
– Штитници на навојот

Шифра: 1417