Билјард штека “Classic Superb-6”

4,400 ден

Изработена е од посебно селектирано рабусно обработено дрво од јавор, кој овозможува идеален пренос на ударот.
Овој модел е почетник од серијата кој е наменет за професионални играчи. Има класичен дизајн надополнета со никел сребрените прстени кои допринесуваат овој модел да се најде на врвот на најбарани модели на пазарот.
Надополнета со супер сензитивна 6 слојна 13мм кожна капица.

Шифра: 1225