Билјард штека “Classic Siken-4”

2,500 ден

– Изработена од дрво од јавор
– Атрактивен дизајн
– 5 слојна кожна капица
– Ленен конец на грипот
– Гумен браник на долниот дел
– Должина 148см

Шифра: 1393