Билјард штека “Classic Prios CLP-2”

2,500 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Украсни водени орнаменти
– Стабилна и квалитетна ферула
– Кожна 13мм капица
– Исклучително лесна за играње

Шифра: 1306