Билјард штека “Classic Minos CLM-7”

2,700 ден

Изработена од добро третирано дрво од јавор. Одлична комбинација на технологија со пренос на вода.
-13 мм кожна капица
-Ленен конец на грипот
-Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
-Тежина – 19 унци
-Одличен дизајн

Шифра: 1217