Билјард штека “Classic Merkur PI02”

3,750 ден

Изработена од високо квалитетно дрво од јавор кој овозможува оптимален пренос на енергијата на ударот.
Навојот е изработен од нерѓосувачки челик кој е адаптибилен со поголем број на “shaf” – ови на Predator.
Моделот доаѓа со 13мм 6 слојна кожна капица.
Премачкана со специјален лак кој ја штити штеката од надворешни влијанија.
Класичен дизајн.

Шифра: 1224