Билјард штека “Classic Magnum”

2,000 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Во долниот дел на штеката има додатоци на графика што го прави изгледот многу интересен
– Цврста ферула
– Нерѓосувачки челик кој овозможува одлична репродукција на ударот
– Капица 13мм
– Должина 147см.

Шифра: 1304