Билјард штека “Classic Lotus CL-2”

2,600 ден

– Продажен хит во својата класа, благодарение на цврстото обработено дрво од јавор
– Одличен дизајн
– Ленен конец на зафатот
– 13мм кожна капица
– Цврста ПВЦ ферула
– Метален завршеток

Шифра: 1308