Билјард штека “Classic Helos CLH-6”

2,700 ден

-Изработена од јаворово дрво
-13 мм кожна капица
-Ленен конец на грипот
-Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
-Тежина – 19,50 унци.
-Одличен дизајн

Шифра: 1221

Шифра: 1221