Билјард штека “Classic FH-Series CFH-1”

2,800 ден

– Посебна технологија за прелевање на бои, елегантен дизајн
– Посебно обработено дрво од јавор
– Модел 2020
– Премиум ленен завршеток
– Никел сребрени прстени
– 6 слојна 13мм кожна капица
– Нерѓосувачки спој
– Должина: 149см

Шифра: 1312