Билјард штека “Classic Earthlite 403”

2,500 ден

“Earthlite 403” има стилски изглед надополнет со Орнаменти, каде е применета технологија со трансфер на вода.
-Изработена од јаворово дрво
-13 мм капица
-Обложена со ленени влакна на грипот
-Должина – 147 см

Шифра: 1220

Out of stock