Билјард штека “Classic Delta CLD-05”

2,600 ден

– Изработена од јаворово дрво за одлична контрола на играта
– Привлечен дизајн со модерна графика
– Стабилна и цврста ферула
– Кожна 13мм капица
– Премачкана со посебен лак за заштита од гребење

Шифра: 1307

Out of stock