Билјард штека “Classic Cobra SB-16”

2,300 ден

-Изработена од јаворово дрво
-Капица 13мм
-“Implex Joint”
-Штраф од нерѓосувачки челик
-Декоративни елементи на задниот дел

Шифра: 1436