Билјард штека “Classic Cobra MAK-4”

3,000 ден

– Изработена од јаворово дрво, обработено од парчиња
– 13мм кожна капица
– Обвиткана со посебен материјал на задниот дел, кој спречува потење на раката
– “Implex-Joint” спојување на горниот со долниот дел од штеката
– Должина: 147см

Шифра: 1521