Билјард штека “Classic Cobra I-201”

2,200 ден

– Изработена од дрво од јавор
– Посебен антилизгачки материјал на задниот дел кој спречува потење на раката
– 13мм кожна капица
– “Implex-Joint” спој

Шифра: 1499

Out of stock