Билјард штека “Classic Beginner, brown”

1,900 ден

Одличен модел за аматери, почетници. Се карактеризира со одличен супер скромен дизајн. Моделот оди во кафена боја со 13мм кожна леплива капица. Штрафот каде се поврзуваат задниот и предниот дел на штеката е изработен од нерѓосувачки челик.

Шифра: 1216

Out of stock