Билјард штека “Classic Ardo AZ-1”

3,200 ден

– Нова серија од “Classic”
– Изработена од селектирано дрво од јавор
– Повеќеслојна 13мм капица
– Нерѓосувачки челик на спојот
– Декоративни стилски прстени на задниот дел
– Ленен грип
– Должина: 149см

– Небесно сина боја, за посебен изглед

Шифра: 1431

Out of stock