Билјард штека “Bear BC-14”

25,400 ден

“Bear” интензивно инвестираше повеќе од две години во истражување и развој на најновата и најсовремена серија на штеки. Резултатот е најдобрата произведена линија, под ознака “BC”.
– Рачно изработена од полно јаворово дрво
– Софистицирана завршна обработка изработена од специјален лак премачкан со 12 слоја
– “Shaft Low Deflection” технологија
– 12,5мм ХТС ферула
– 12,5мм “Tiger Everest” капица
– Никел-сребрен прстен
– “Uni Lock” технологија

Шифра: 1262