Билјард штека за деца “Classic Flames CF-02”

2,600 ден

– Посебно изработена за деца, тинејџери до 150см висина
– Одлично се вклопува и за простории кои немаат доволно простор
– Интересен дизајн
– Ленен конец на зафатот
– 13мм кожна капица
– Цврста ПВЦ ферула
– Должина: 122см

Шифра: 1309