Ракавица “Predator”

1,900 ден

– Изработена од високо квалитетна ликра во комбинација со ултра тенка кожа
– Специјална мрежна обвивка која спречува потење на раката
– Отвор за прстите
– Прилагодлива обвивка
– Стегач со лепенка
– Боја: црна во комбинација со сива
– Екстра квалитет

Category: