Билјард штека “Classic Helos CLH-7”

3,000 ден

-Изработена од јаворово дрво
-13 мм кожна капица
– Ленен конец на грипот
– Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
-Тежина – 19,50 унци.
– Одличен дизајн