Ракавица “Kamui, black”

1,650 ден

-Изработена од мазна ткаенина, растеглива со брзо приспособување на Вашата рака
-Брзо сушење
-Анти лизгачки специјален додаток на местото на дланката
-Боја: црна
-Големина: М и Л
-Врвен квалитет

Category: