Продолжеток за билјард штека

3,110 ден

-Извлекување од 31 цм до 45 цм.
-Систем за лесно заклучување
-Променлив дијаметар на држачот и тоа од 28 мм до 33 мм
-Изработен е од цврста конструкција од ПВЦ и алуминиум
-Обложен со сунгер, држачот за рака