Топки сет за билјард “Aramith Premier” 57,2 мм

7,450 ден

-“Aramith” стандард за квалитет
-Изработени од фенолна смола и полиестер (одлична комбинација за долг  рок на употреба)
-Високо квалитетни стандарди и тоа по 8 критериуми:густина, рамнотежа, дијаметар, заобленост, боја, сјајност, цврстина и тежина