Билјард штека “Classic Earthlite CLEA-2”

2,300 ден

“Classic Earthlite CLEA-2” е многу популарна штека за почетници и аматери. Одлично се вклопува и го формира правилниот удар. Моделот има стилски изглед надополнет со Орнаменти, каде е применета технологија со трансфер на вода.
-Изработена од јаворово дрво
-13 мм капица
-Лакиран дизајн на грипот
-Должина – 147 см