Билјард штека “Classic Argos CLA-2”

3,100 ден

Изработена од добро третирано дрво од јавор. Одлична комбинација на технологија со пренос на вода.
-13 мм кожна капица
-Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
-Должина – 148цм
-Одличен дизајн

Шифра: 1223