Билјард маса “Dynamic Competition 9 ft”

104,000 ден

Билјард маса која овозможува долготрајна комерцијална употреба. Одлична за користење и во домашни услови.

Изработена од стабилна конструкција со метални агли и цврсти шини отпорни на гребење.
Ногари метално челични прилагодени за нивелација.
Основната површина за играње е составена од три гранитни плочи со дебелина од 25мм прекриени со чоја/платно за играње кое обезбедува оптимална брзина.
Професионални гумени спунтови со големина на страничните дупки од 12см
Има вградена кутија, за складирање на топките.
Димензии:
– простор за играње (таблата) = 254 x 127 см
– цела маса: 286 x 154 x 80 см.
Оптимален простор за играње: 564 x 437см
Спакувана во 8 кутии.
Вкупна тежина: 447 кг.

Достапна и во црна боја.
Во цената не влегуваат (топки, штеки за играње и останати додатоци).